NZI bukósisakok 2018-07-04

Az OEM-Parts.hu kínálatában megtalálható a spanyol NZI Helmets bukósisakjainak teljes palettája is, így az alkatrész és bukósisak rendelés egy csomagban, egy szállítási költséggel megodható.
Az NZI minden motorhoz és motorozási stílushoz kínál bukósisakot a trial sisaktól a versenypályára is alkalmas karbon bukóig.

 

De mi is az az NZI?
A gyár alapítója, Nazario Ibañez 1972-ben készítette el az első üvegszálas NZI bukósisakot. Azóta több mint 11 millió sisak készült a spanyolországi gyárban, amelyeket világszerte több mint 30 országba szállítanak.

Az NZI Helmets történetében meghatározó szerepet tölt be a motorsport. 1989-ben Alex Crivillé, 2006-ban Álvaro Bautista és Jorge Lorenzo nyert MotoGP világbajnoki címet NZI bukósisakban. Azóta számos versenysorozatban találkozhatunk a márkával (pl. Superstock, Moto2).

Biztonság, kényelem, használhatóság – az NZI Helmets filozófia három alappillére. Az NZI bukósisakok maximális védelmet nyújtanak baleset esetén, emellett fontos szerepet kap a kényelem, praktikum és megjelenés
Az NZI bukósisakjai megfelelnek az R22-05 szabványnak, amely minden európai országban elfogadott. A szabvány szigorú teszteket követel meg a gyártás beindítása előtt, majd a legyártott sisakokat újabb teszteknek vetik alá. Az ECE R22-05 szabványt egy baleseti szakértőkből, közlekedési szakértőkből és bukósisak gyártókból álló munkacsoport hozta létre, akik igen magasra helyezték a lécet. Ez a szabvány minden NZI bukósisak alapja.


Karbon, kompozit és polikarbonát héjszerkezet, zárt, nyitott és felnyitható buósisakok is megtalálhatók az NZI hatalmas kínálatában.

Aki egyedi, stílusos sisakra vágyik, biztosan megtalálja a megfelelőt az NZI Lifestyle kollekciójában.

Az NZI gondolt a Vespa tulajdonosokra is, 6 féle nyitott sisak rendelhető Vespa dekorációval.

 

Az alkatrészellátás sem jelent problémát, minden tartozék és kiegészítő rendelhető az NZI bukósisakokhoz.

Az NZI bukósisakok megtekinthetők és felpróbálhatók viszonteladóinknál, illetve a teljes kínálat rendelhető partnereinknél az NZI 2018-as katalógusából.


A legnépszerűbb termékeinket a Totalbike is tesztelte. A Symbio Duo zárt bukósisak tesztje itt, a Combi Duo felnyitható sisak teszt itt olvasható.

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket láttad már?

Az OEM-Parts.hu robbantott ábrás típus szerinti keresőjével könnyen és pontosan megtalálható minden elérhető gyári alkatrész, így akár otthonról, kényelmesen be tudod szerezni a téli karbantartáshoz, vagy az időszakos javításhoz szükséges alkatrészeket, melyeket futárszolgálattal házhoz szállítunk.

Legutóbbi cikkünkben végigmentünk a futómű- és a fékalkatrészek cseréjén, most szétkapjuk a blokkot is, hogy megnézzük milyen állapotban van 24 órányi folyamatos veretés után.
A berugó szerkezet valamelyik alkatrésze még a tavalyi verseny közepén megadta magát, a hajtás felől pedig elég jól hallható a rettenetes visítás.
Nézzünk is utána komolyabban, hogy mi lehet a baj.