Idén a Zselicségben kerül megrendezésre a Corenet-Kaland Motoros Túra, amely az év legkülönlegesebb túrája. A feladat nem egyszerű, a két fős csapatoknak egy trükkösen megírt itiner szerint kell teljesíteniük a nem rövid távot, és ha ez nem lenne elég, a két kör között az oem-parts.hu által kitalált ügyességi feladatot is meg kell oldaniuk.

Az idei helyszín a 67-es út mellett található Horgásztanya, innen indul a mezőny, és ide is érkezik be. A rendezvény lényege, hogy a csapatoknak fogalmuk sincs merre kell menni, és koránt sem egyértelmű utasítasok alapján kell teljesíteniük a tobb száz kilométeres szakaszt. Az első csapat reggel 8:00-kor indul, és 12:00 körül érkezik az első körről. Itt várja őket egy ügyességi feladat. A tavalyi eseményen egy karburátort kellett összerakniuk, és megnevezni az alkatrészeket, idén új kihívással készülünk, hogy pontosan mivel, az csak a helyszínen derül ki. Ezután következik még egy kör, majd este hat óra körül a Karasna álatal biztostott tesztmotorozáson vehetnek részt azok, aki nem tévedtek el teljesen. Este jöhet a jól megérdemelt vacsora, és az eredményhirdetés. A pontszám a teljesített feladatokból tevődik össze.

Mire számíthat aki részt vesz a túrán? Kiváló közösség, jó hangulat, szép tájak, szórakoztató feladatok és itiner. Ha tetszik a rendezvény és jönnél jövőre, kövesd a Corenet-Kaland Motoros Túra oldalát, hogy értesülj az időpontról és a nevezésről. Az sem gond ha egyedül vagy, ebben a közösségben szinte biztosan találsz csapattársat.

Képgaléria itt.

Ezeket láttad már?

 Erős újdonságokkal nyitott a kölni Intermot, itt egy összefoglaló arról, hogy mit mutattak idén a gyártók.

 

 

 

Az OEM-Parts.hu csapata megkezdte a felkészülést a 2018-as Totalbike24-re. A versenymotorunk a jól bevált Piaggio Zip SP 2. A választás egyszerű volt, hiszen ezt a robogót az olaszok versenypályára teremtették. Jó súlyelosztás, kiváló futómű, kétütemű vízhűtéses Piaggio blokk. Már két 24 órás versenyt teljesítettünk ezzel a motorral, komolyabb meghibásodás nélkül, a versenyek közt csak kopó alkatrészeket cseréltünk (esetünkben a fékkarok és az idomok is kopó alkatrésznek minősülnek).